Pàgines relacionades

dimarts, 20 de setembre del 2011

Benvinguda, sessió 1 20/09/2011

Avui ha estat el primer dia de classe. Mai he escoltat la paraula alfabetització digital, ja que fins avui no havia fet una classe dedicada a les TIC i a l'aplicació d'aquestes en l'aula. La meva primera impressió ha sigut bona, tot i que al principi, he de reconéixer, que li tenia por a l'assignatura. Por perquè mai he sigut fan dels ordinadors ni de les tecnològies i, a més, a l'escola no vàrem tenir l'oportunitat de treballar amb les TIC.
D'altra banda, penso que l'aplicació de les noves tecnologies pot ajudar a millorar la qualitat de l'educació, doncs aquestes són un recurs didàctic per a poder facilitar l'adaptació a les necessitats de cada infant.
Tot i així, crec que una  pregunta, que es fa la nostra societat, pot ser si aquesta facilitat d'accès a les noves tecnologies pot, alhora, desfavorir la seguretat dels infants, crear noves adiccions... Sincerament, crec que no si  els infants reben una bona educació basada en la prevenció i el bon ús de les TIC, però estic convençuda que la societat té molt present aquesta pregunta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

jordi adell

Quina EVE/A t'agrada més per a treballar en l'Educació infantil?

Etiquetes

Què us sembla utilitzar les TIC a l'aula?