Pàgines relacionades

dimarts, 11 d’octubre del 2011

Sessió 6- 11/10/2011

Avui, he entès que l'adaptació a les noves tecnològies, al llarg del temps, ha passat per una fase de rebuig. Aquest fet, provoca, per una banda, que la gent busqui excuses per a que res canviï, perquè a la gent tot allò desconegut li espanta, li costa d'acceptar que adquirir una nova cosa no implica el rebuig de allò més antic.

Per això, penso i crec que tenim una necessitat, necessitem educar per adaptar als infants als canvis, canvis positius com pot ser l'ús de les noves tecnològies.

A més, la societat ha d'ajudar en tot aquest procès per a que això sigui possible necessitem formar la societat, donar els cursos metodològics que ajudin a entendre la diferència a nivell pedagògic d'ara i abans mitjançant l'ús, per exemple,  de les TAC, per a que tothom pugui veure el canvi tecnològic com un company més de viatge.
Finalment, crec que a nivell institucional cal fer un canvi de normativa o lleis, on l'educació i les tecnològies vagin juntes, sense haver de fer separacions ni aprenentatges diferents per a poder treballar amb les TIC.

Quins métodes podem observar que avui en dia funcionen per a canviar la idea que teníem fins ara sobre l'ús de les TIC?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

jordi adell

Quina EVE/A t'agrada més per a treballar en l'Educació infantil?

Etiquetes

Què us sembla utilitzar les TIC a l'aula?