Pàgines relacionades

dijous, 13 d’octubre del 2011

Sessió 7- 13/10/2011

Avui, en la sessió de la Àngels, he après a discernir entre una bona fotografia i una fotografia tocada, mitjançant, els pixels, Tanmateix, he après quins són els colors primaris quan parlem de fotografia, el vermell, el verd i groc. Això, m'ha sorprès perquè jo tenia entès que eren el cian, magenta i groc.

He entès que aquests colors són els primaris de la llum i que els secundaris d'aquests són els que nosaltres enteníem, abans com primaris.

Tenir en compte els colors, pixels, format ajuda a poder descubrir diferents formes per a treballar els infants les diferents versions d'una fotografia. Així, podràn valorar les fotografies i veure com ens poden ajudar a plasmar o no la realitat.

D'altra banda, he descobert nous formats que no els havia sentit per a comprimir fotogàfies i que no es perdin molts pixes, i per tant, la qualitat de la fotografia sigui bona.
Finalment, crec que la classe d'avui m'ha permès conèixer difernts formes de ampliar o comprimir una foto, i per tant, he après més a nivell personal.

La meva pregunta és com podem treballar el tema de comprimir i per a què pot servir dins l'aula?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

jordi adell

Quina EVE/A t'agrada més per a treballar en l'Educació infantil?

Etiquetes

Què us sembla utilitzar les TIC a l'aula?